People R Us

Follow

This company has no active jobs

People R Us

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence

About Us

Kjo është faqja zyrtare e People R Us Albania. Mundësia juaj e rradhës mund të jetëmbrapa qoshes… ne po transformojmë botën e punës!

Ja çfarë mund të gjeni këtu:

Postime të reja pune, këshilla praktike për karrierë. Njerëzit janë gjëja jonë. Ata janë ato për të cilat ne jemi gjithçka, ata janë pasioni ynë, përqendrimi ynë dhe arsyeja jonë për të bërë atë që ne bëjmë.

Na ndiqni në rrjetet sociale:

  • Linkedin: people-r-us-albania
  • Facebook: People.R.Us.Albania
  • Instagram: peoplerus.albania