Salillari shpk

Follow

This company has no active jobs

Salillari shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga “Bilal Sina”
  • Profili Ndertim

About Us

Kompania është e certifikuar me ISO 9001: 2008, 14001: 2004, 18001: 2007. Veprimtaria e kompanisë ka më shumë se 600 punonjës dhe është mbështetur nga stafi i kualifikuar dhe një gamë e gjerë e makinave bashkëkohore të fuqishme të gjitha në pronësi. Vëmendja e kompanisë është e fokusuar edhe në menaxhimin e resurseve njerëzore, kualifikimin e stafit dhe sigurinë. Gjatë këtyre viteve të aktivitetit të saj, në fushën e infrastrukturës së transportit, punëve civile dhe industriale, kompania ka punuar kryesisht në zbatimin e projekteve të financuara nga Institucionet Financiare Ndërkombëtare si Banka Botërore, EBRD. Delegacioni Evropian, Bashkëpunimi Italian dhe gjithashtu nga Qeveria Shqiptare, Fondi Shqiptar i Zhvillimit, Fondi Amerikano-Shqiptar i Zhvillimit etj. Ndërkohë, kompania përfundoi me sukses projekte të financuara nga kompanitë private shumëkombëshe si: OMV, OCIICENTAL PETROLIUM, CROSKO, INA Në fushën e ndërtimit të shpimit të naftës në vend, nga Albania Beg. Në fazën e parë të ndërtimit të hidrocentralit në Kalivac, nga Maire Tecnimont në Termocentralin e Vlorës etj.