Restorant 4 Stinet

Follow

Restorant 4 Stinet

Company Information

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Gastronomi

About Us

4 Stinet eshte nje Restorant – Piceri ne qytetin e Durresit, vetem disa metra larg bregut te detit!
4 Stinet ka nje tradite tashme te gjate si nje nga restorantet me te mire dhe me popullor ne qytet. Restoranti frekuentohet cdo dite nga shume kliente te cileve ne i sherbejme me shume kujdes. Produktet tona jane gjithnje te fresketa dhe te nje cilesie te larte.