PASTICIER 227 views1 application

Restorant 4 Stinet

Kerkon te punesoj  pastiecier/e me eksperienc pune

Detyra dhe pergjegjsi ne pune

 • Garantimin e cilësisë maksimale në përgatitjen e ëmbëlsirave
 • Ndjek me përpikmëri receptuar dhe sygjeron për produkte të reja.
 • Kontrollon cilësinë e embëlsirave.
 • Përgatit dhe pjek ëmbëlsirat (torta apo produkte të tjera të ëmbla).
 • Minimizimin e shpërdorimit të produkteve.
 • Mban paster ambjentin.

Kriteret:

 • Te kete  eksperjence ne te njejten fushe.
 • Te jet kreative dhe bashkepunuese.

 Paga e kenaqshme

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Durrës
 • Profili Gastronomi