NEXUM AL SHPK

Follow

NEXUM AL SHPK has posted 1 job

NEXUM AL SHPK

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona L.3,Rr.Hamdi Troplini,Durres
  • Tel/Mob +355695683231
  • Profili Konsulence, Sherbime Financjare

About Us

Nexum AL eshte nje shoqeri partnere me Nexumstp Spa me qender ne Rome e cila ofron sherbime administrative dhe kontabiliteti për klientë italianë, me një gamë të gjërë sherbimesh, aftësish dhe ekspertësh që arrijnë të menaxhojnë cdo proces në mënyrë tepër profesionale.

Nexum eshte një Grup multidisiplinar dhe i strukturuar me një prani të gjerë në territorin italian, i cili u lejon  të mbështesin  kompanitë në një rrugë konkrete dhe efektive te  zhvillimit te tyre.Ajo eshte e pranishme në 39 qytete me më shumë se 50 vende dhe më shumë se 500 punonjes.

Sfida jonë e perbashket është të ndërtojmë, ditë pas dite, një realitet global të konsulencës dhe aktivitetit ne fushen e kontabilitetit, i cili favorizon suksesin afatgjatë dhe rritjen e njerëzve dhe klientëve tanë.

Për Nexum te besh biznes do të thotë të ndikoni në strukturën ekonomike dhe sociale në një mënyrë të shëndetshme dhe të qëndrueshme, duke u dhënë respektin e duhur si klientin ashtu edhe te gjithe punonjesve tane.