Hitweb SHPK

Follow

Hitweb SHPK has posted 1 job

Hitweb SHPK

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
  • Tel/Mob 0355682002999
  • Profili Marketing

About Us

Menaxher zone per Gjermanine – Selia Tiranë (Shqipëri)
Dëshironi të punoni në Sun Ballast?
Zyra jonë në Tiranë po kërkon të punësojë në pozicionin Menaxher Zone për Gjermaninë

Çfarë kërkojmë ?
1. Njohje e sakte e gjuhës gjermane në të folur dhe në të shkruar.
2. Përdorimi korrekt i paketës Office.
Ju do të mbështesni departamentin e marketingut dhe departamentin teknik duke menaxhuar kërkesat e klienteve.
Qëllimi është t’u ofrohet klientëve një shërbim konsulence komerciale me cilësi të lartë duke identifikuar zgjidhjen më të mirë teknike dhe ekonomike në kohën më të mirë të mundshme.
Roli që ju ofrojmë është themelor për kompaninë tonë, kjo është arsyeja pse ne kemi nevojë për saktësi, shpejtësi dhe multitasking.

Cfare ju ofrojme?
Sektori ynë është një sektor në zhvillim të vazhdueshëm, ju nuk do ndaloni së mësuari.

Në selinë tonë në Tiranë menaxherët e zonës do të kujdesen për trajnimin tuaj, duke ju ofruar kushte për të performuar në mënyrën më të mirë, derisa të jeni plotësisht autonom.

Si një mjedis pune me perspektivë rritjeje, ne besojmë se jemi një kompani interesante dhe tërheqëse. Ne jemi në fakt liderë në botën e fotovoltaikëve, duke u zgjeruar me shpejtësi edhe në Evropë dhe SHBA.

Nëse dëshironi të punoni në një sektor me rritje të shpejtë, duke marrë pjesë në një dizajn të shkëlqyer dhe aventurë industriale, Sun Ballast është vendi për ju!