Back Office në gjuhët italisht, gjermanisht, frëngjisht 251 views2 applications

BACK OFFICE ITALISHT, GJERMANISHT DHE FRËNGJISHT

Kompania Hitweb po kërkon të punësojë individë të motivuar dhe të përkushtuar për pozicionin e Back Office në gjuhët  italisht, gjermanisht dhe frëngjisht.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Komunikimi me klientët nëpërmjet telefonatave, email-ave dhe komunikimeve të tjera në gjuhët italiane, gjermane dhe franceze.
 • Asistimi në menaxhimin e klientëve dhe regjistrimin e informacionit në bazën e të dhënave.
 • Bashkëpunimi i ngushtë me ekipin për të siguruar një funksionim të përsosur të proceseve back office.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Njohuri të mira të njërës nga  gjuhët italish, gjermanisht dhe frëngjisht (të shkruara dhe të folura).
 • Aftësi të shkëlqyera organizimi dhe menaxhimi të kohës.
 • Kujdesi për detaje dhe aftësi të mira analitike.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në një ambient ndërkombëtar.

Ofrojmë:

 • Kontratë të rregullt pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
 • Festat zyrtare te vëndeve përkatëse pushim dhe festat zyrtare Shqiptare të paguara ekstra sipas Kodit të punë.
 • Mundësi të zhvillimit të karrierës në një mjedis profesional dhe të përkushtuar.
 • Pagesë konkurruese.
 • Trajnime periodike.
 • Ambjente rinore dhe moderne.
 • Drekë e ofruar nga kompania tek restorantet tona partnere.

Si të aplikoni:

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj të përditësuar  në adresën info@hitweb.it  me subjektin “Aplikim për Pozicionin Back Office – Emri dhe Mbiemri Juaj”.

Afati i fundit për aplikim është 30.09.2023.

Ju falenderojmë për interesimin tuaj për t’ju bashkuar ekipin tonë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing