Grand International Group LLC

Follow

Grand International Group LLC has posted 1 job

Grand International Group LLC

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona M. Fejza str. Grand Construction Building No 45, 10 000 Pristina, KOSOVO
  • Tel/Mob +383 38 752242
  • Profili Ndertim

About Us

Rreth Nesh:

Grand International Group është kompani ndërtimore, projektuese dhe shërbyese, e cila vepron jo vetëm në territorin e Kosovës, por edhe në rajon dhe më gjerë falë suksesit dhe shërbimeve profesionale. Ajo është e njohur për bashkëpunimin e saj me kompani të ndryshme ndërtimi dhe shërbimi brenda kontinenteve Evropiane, Aziatike dhe Afrikane, duke u vendosur si një lider i njohur në cilësinë e Projektimit, Mbikqyrjes, Ndërtimit, Prokurimit, Studimeve të Fizibilitetit dhe Hulumtimeve duke përdorur teknologjitë më të fundit.