Flavor

Follow

Flavor

Company Information

  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Njesia Administrative Nr.5, Rruga 'Ismail Qemali', Ndertesa 3,
  • Tel/Mob +355 68 60 36 098
  • Profili Informatike/IT/Software

About Us

FLAVOR sh.p.k kompani qe operon ne tregun kombetar dhe nderkombetar ne Marketing, Web development, Statistike, promovimin e produkteve dhe Graphic design.