Menazher / Menazhere Shitjesh 295 views

Job Expired

Kompania FLAVOR shpk kerkon te punesoje nje Menxher / Menaxhere Shitjesh (full time), me eksperience tregtare.

Profili i Kerkuar:

 • Te kete eksperience ne fushen e marketeve.
 • Te jete aktiv dhe te perballoj fluksin e dites.
 • Te integrohet ne menyre same profesionale me te gjitha produktet qe ofron kompania.
 • Te realizoje komunikim me klientet nepermjet kontakteve te drejperdrejta apo jo.
 • Te kete  njohje dhe kontakte me tregtare te ndryshem.
 • Te jete motivues ndaj objektivaveve te kompanise.
 • Leje drejtimi klasi B.

Avantazhet:

 • Eksperience pune ne disa platforma zhivillimi.
 • Kushte komode pune.
 • Pagat me te mira ne treg.

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te cilet mund te dergojne aplikimin e tyre (CV)  cv@flavor.al ose te kontaktojne +355 68 603 6098

Ju informojme qe vetem kandidatet e perzgjedhur nga CV e tyre do te njoftohen per interviste.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Njesia Administrative Nr.5, Rruga 'Ismail Qemali', Ndertesa 3,
 • Tel/Mob +355 68 60 36 098
 • Profili Informatike/IT/Software