Elite Jobs International

Follow

Elite Jobs International

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Pjeter Budi, 1001, Tirane Zyra 6, Pallati Rogerd (perballe Restorant Floges)
  • Profili Punesim

About Us

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur. Ne ju ofrojmë shërbime konsulence në Menaxhimin Strategjik të Burimeve Njerëzore përfshirë gjetjen dhe zhvillimin e talenteve brenda dhe jashtë Shqipërisë, duke filluar nga nivelet më të larta ekzekutive dhe deri në plotësimin e plotë me të gjithë punonjësit e nevojshëm për një sukses të garantuar. Ne jemi një grup ekspertësh të përkushtuar dhe e dimë mirë se cfarë duhet për të ndërtuar ekipin e duhur për kompanitë dhe karrierën e shkëlqyer për individët.