cimi

Follow

cimi has posted 1 job

cimi

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë

About Us

Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per piken e shitjes ne Porcelan:

Specialist/e Shitjesh me pakice per aksesore industriale

Detyrat/Pergjegjesite

 

·         Menaxhon procesin e shitjeve dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.

·         Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.

·         Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.

·         Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.

·         Konstaton nevojat ne dyqan dhe ben furnizimin perkates.

·         Merr dhe organizon shperndarjen e porosive ne kliente.

·         Miremban dyqanin.

·         Te respektoje orarin e punes 7:30 – 16:30

 

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 

·         Te kete perfunduar arsimin e larte.

·         Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.

·         Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane.

·         Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme

·         Person energjik, me iniciative dhe kembengules.

·         Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

·         7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

·         Te jete i disponueshem per te punuar me turne.

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :

Email: punesime.al@gmail.com ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.