Asistent/e Shitjesh 108 views

Job Expired

Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikeat e shitjes te Zogu i Zi dhe Porcelan:

 

Asistent/e Shitjesh , preferohet djale 20-35 vjeç, i cili:

 

 • Asiston ne procesin e shitjeve.
 • Pret klientet duke i drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
 • Asiston ne realizimin e zgjidhjeve te personalizuara per kliente te ndryshem.
 • Konstaton nevojat ne dyqan per furnizimin perkates.
 • Asiston ne organizimin e shperndarjes se porosive ne kliente.
 • Miremban sektorin e punes.
 • Respekton orarin e punes 7:30 – 16:30.

 

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane
 • Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme, por nuk eshte kusht perzgjedhjeje
 • Person energjik, me iniciative dhe kembengules
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :

Email: punesime.al@gmail.com, WhatsApp +355692033137 ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

 

 

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë