B.M shpk

Follow

B.M shpk has posted 1 job

B.M shpk

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Shkodër
  • Rruga/Zona Koplik
  • Tel/Mob 0688050779
  • Profili Tregti

About Us

Kompania B.M SHPK u themelua në 25 Nentor të vitit 2004 dhe është shpërndarës i disa markave të njohura ndërkombëtare.
Kompania ofron për klientet e saj produkte te cilësisë së lartë, së bashku me strategjine e shitjes për secilin produkt.
Pjesën kryesore e zë forca e shitjes që ështe mekanizmi i cili vë në lëvizje të gjithë kompaninë. Gjithashtu, kjo forcë shitese ndan me klientet tanë metodat me të sukseshme të promovimit dhe menaxhimit në tregun shqiptar.
Strategjia jonë e operimit është bashkëpunimi dhe realizimi i te gjitha aktiviteteve te shitjes, marketingut dhe menaxhimit si një skuadër e vetme.