Agjent Shitje , Vlore 442 views

Job Expired

Përshkrimi

BM GROUP shpk, një ndër shoqëritë lider në fushën e distribucionit në Shqipëri referuar zgjerimit të aktivitetit, shpall vakant pozicionin:
“Agjenti i Shitjes Vlore”

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Arritja e targetit të shitjeve në zonën e përcaktuar sipas rutit të lëvizjes.
 • Njeh shumë mirë zonën e tij / saj dhe pikat e shitjes, ndjek dinamikën e zhvillimit të zonës dhe informon menaxherin për çdo ndryshim të tregut.
 • Mban marrëdhënie të ngushta dhe efikase me klientët përmes vizitave të rregullta dhe ofrimit të shërbimeve reciprokisht të dobishme bazuar në Rregulloret e Brendshme të Kompanisë.
 • Të arrihet prezenca e produkteve sipas zonave përkatëse.

 

Kualifikimet:

 • Diplomë në nivelin Bachelor, preferohet në Administrim Biznesi apo fusha të tjera të ngjashme.
 • Minimumi 2 vite përvojë në të njejtën fushë.
 • Një angazhim për shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.
 • Njohuri të mira në paketën Microsoft Office.
 • Leje drejtimi kategoria B.

Aftësitë e kërkuara

 • Aftësi shumë të mira komunikimi verbal dhe të shkruar
 • Aftësi shumë të mira menaxhuese dhe negociuese
 • Aftësi shumë të mira në menaxhimin e kohës dhe realizimit të planit ditorë.
 • Të jetë i përgjegjshëm, i besueshëm, për të punuar në mënyrë të pavaruar.
 • Të ndërtojë dhe ruaj marrëdhënie shumë të mirë me klientin.
 • Të ruaj konfidencialitetin e informacionit që merr gjatë gjithë marrëdhënies së punësimit në kompani.

Ofrojme;

 • Kushte shumë të mira pune.
 • Pagesa: Pagë bazë + Bonus.
 • Pagë e 13-të.
 • Makinë.

 

Shënime
Personat e interesuar, mund të dërgojnë CV në adresën burimenjerezore@bm-shpk.com.
Nr kontakti +355 69 70 41 854

*Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personale.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Shkodër
 • Rruga/Zona Koplik
 • Tel/Mob 0688050779
 • Profili Tregti