Alessio Guarnieri

Follow

Alessio Guarnieri

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Profili Punesim

About Us

Agjenci seriose kerkon disa agjent ne Shqiperi e  Kosove per shitje te produkteve ndertimore.
Agjenti duhet te prezantoj ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.
Raporton mbi mbarevajtjen e punes javore.
Te kene aftesi te mira komunikuese dhe menaxheriale per te bashkepunojne ne grup me agjentet.
Te kene leje drejtimi.
Eksperienca ne te njejtin profil perben avantazh ose te kene deri ne 2 vjet pervoje pune si agjent shitje