Kerkojme perfaqesues shitjesh ne Kosove.(Per tregun e ndertimit) 305 views2 applications

Jemi nje agjensi italiane ne veri te Italise ne prodhimin e profileve pèr ndertimin. kerkojme perfaqesues shitjesh ne Kosove. Me pervoje pune, minimumi 2 vjet.

Kandidati ideal duhet të ketë:
-Përvojë profesionale si agjent shitjesh në industrinë e ndërtimit.
-Gjuhë të mirë angleze ose Italiano, të shkruar dhe të folur.

– Agjentë të paketës së klientëve aktivë në sektorin e ndërtimit.

Cfare ne ofrojme:
– Trajtim komisioni dhe shpenzime paradhënie për zhvillimin e tregut.
Do të mbështeteni gjithmonë nga agjencia operative dhe do të jeni gjithmonë në kontakt me strukturën.

Dergo CV vetem se : ke 2 vjet eksperience nè sektorin e ndertimit, flet anglisht ose italisht.

Marrin ne konsiderazion vetem persona me kto karateristike.
Ju mirèpresim

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Profili Punesim