ABC Tirana

Follow

ABC Tirana has posted 1 job

ABC Tirana

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit, Rruga "Skender Luarasi", Vila Nr.12, 1060
  • Tel/Mob +355 68 696 3577
  • Profili Arsim

About Us

ABC Tirana është institucion i pavarur me seli në Tiranë, Shqipëri, themeluar në vitin 2013, ABC Tirana u shërben fëmijëve nga mosha 0 deri 12 vjeç duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor dhe pas shkolle. Institucioni është i përqendruar në zgjidhjen e problemeve, të menduarit etik dhe bashkëpunimin si për nga mosha ashtu edhe nga aftësia, nivelet.