Zhvillues / programues / developer FLUTTER Cross Platform Mobile Apps 164 views1 application

Kompania: IVA Elektronik

Pozicioni i punes: Mobile Developer

Pershkrimi i vendit te punes:

Kerkojme nje zhvillues Cross-Platform Mobile Developer qe perballon me sukses detyrat inxhinierike dhe te mirembajtjes.
Vleresojme kandidat te cilet kane aftesi bashkepunuese dhe kontribuojne ne dije dhe sugjerime rreth arkitektures se aplikacioneve dhe teknologjive mobile me te reja.

Detyra dhe pergjegjesi:

 • Te krijoj, mirembaj dhe te implementoj source code per te zhvilluar mobile apps te cilat plotesojne kerkesat e klientit.
 • Te fiksoj bugs dhe problemet ne performance e aplikacioneve.
 • Te shkruaj kod te testueshm, te qarte dhe te paster.
 • Te bashkepunoj me back-end developers, dizenjatoret dhe pjesen tjeter te ekipit per te dhene zgjidhje sa me efikase.

Kerkesat dhe kualifikimet:

 • Te zhvilloj cross-platforms mobile apps.
 • Njohuri ne Flutter.
 • Njohuri ne konsumimin e RESTful Web Services.
 • Te implementoj user interface intuitive.
 • Te marri pjese ne zhvillimin e aplikacioneve dhe platformave te cilat i perkasin se ardhmes se procesve te punes ne kompani.
 • Te jete i afte te punoj individualisht por edhe ne grup.
 • Te zoteroj mire gjuhen Angleze.

Benefitet

 • Page baze kompetitive + Bonus per performance
 • Orar Fleksibel mengjesi. Shtune e Diele pushim
 • Mundesi pune dhe nga shtepia
 • Mundesi avancimi ne karriere

Kontakt: hr@ivaelektronik.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. "Barrikadave", Kulla 8, Kati I Tirane, Albania
 • Tel/Mob 355(4)2220356
 • Profili Elektronike