web:in Development House, Google Partner, ka hapur pozicionin vakant të punës: Social Media Manager 55 views3 applications

Job Expired

Roli juaj dhe Përgjegjësitë

Si një Social Media Manager ju:

 • Postoni vazhdimisht në Rrjetet Sociale & Google My Business.
 • Krijoni dhe menaxhoni fushatat në Social Media (Facebook Ads).
 • Keni njohuri rreth Hashtags dhe trendeve të fundit në rrjetet sociale .
 • Duhet të menaxhoni çdo ditë të gjitha kanalet e Social Media si Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin etj duke përshtatur përmbajtjen në të gjitha këto kanale për lloje të ndryshme biznesesh.
 • Të krijoni dhe hartoni përmbajtje terheqese dhe content calendar që promovojnë dhe rrisin aktivitetin e të gjithë rrjeteve sociale.
 • Të planifikoni dhe të krijoni strategji kreative në të gjithe rrjetet sociale si dhe krijoni raporte mujore të ecurisë së faqeve.
 • Duhet të keni njohje shume të mirë të gjuhes Angleze dhe Italiane.
 • Duhet të keni komunikim dhe bashkpunim të vazhdueshëm me Graphic Desinger dhe Content Writter-in e skuadrës tonë.
 • Të keni aftësi të mira komunikuese.

DUHET TË KENI MINIMALISHT 1 VIT EKSPERIENCË

Çfarë do të bëni?

 • Ju do të punoni në një ambient dinamik dhe bashkëpunues.
 • Respektoni Deadlinet.

Kush jeni ju?

 • Ju jeni një person i motivuar me një pasion të madh ndaj teknologjisë.
 • Jeni të gatshëm të bashkëpunoni me kolegët tuaj të së njëjtës fushë apo fushave të ndryshme.
 • Jeni i aftë të kuptoni problemet dhe ti zgjidhni ato.
 • Keni aftësinë për të mësuar njohuri të reja dhe të përdorni me efiçencë njohuritë aktuale.

Vendodhja Rruga Haxhi Hysen Dalliu, vila nr.7, pranë FSHN, Tiranë, 1001 AL Datat e fillimit për këtë pozicion janë Nëntor 2021 dhe më pas.

Aplikoni në: https://careers.webin.al/jobs/12

More Information

 • This job has expired!