Web Developer – Frankfurt, Gjermani 120 views4 applications

📌Punësim në Frankfurt, Gjermani!
Pozicioni i kërkuar: Web developer – 𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐄𝐧𝐝 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫

Kriteret e një kandidati të suksesshëm:
✅ – Eksperiencë pune – në Laravel dhe WordPress;
✅ – Zotërim i gjuhës angleze ose gjermane;
✅ – Njohuri bazë HTML, CSS dhe korniza të ndryshme JavaScript;
✅ – Njohuri CMS (Content Management System) – fokus në WordPress;
✅ – Dizajn të përgjegjshëm;
✅ – Lidhjet e bazës së të dhënave me PHP dhe MySQL;
✅ – Shkrim, dokumentim, strukturim dhe optimizim i kodit: “You build it, you run it, you fix it.”;
✅ – Jo vetëm zotërim i zgjidhjeve të shpejta pragmatike, por gjithashtu fokus në zgjidhjet afatgjata;
✅ – Mund të punojë në mënyrë të pavarur dhe të orientuar drejt qëllimit.

👉Mënyra e aplikimit :Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre (FORMATI WORD + FOTO) në e-mail ercalbania@gmail.com
👉Për më shumë informacione ju lutem kontaktoni në numrin: 0699306646

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Profili Konsulence, Punesim