Vlore, ofrohet vend pune Mekanik 47 views

Aiba kompani shpall vakant pozicionin Mekanik ne Vlore.

Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere:

  • Te kene eksperience pune.
  • Te kene perfunduar arsimin i mesem ose i larte
  • Te banojne ne qytetin e Vlores.
  • Te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup.

Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen e email hr.specialist@aiba.al.
Nr telefoni 068944148.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim