Vlore, ofrohet vend pune Asistente Zyre 113 views5 applications

Kerkohet Asistente Zyre

Detyrat

· Detyra e asistentes është të asistojë stafin në ndërmjetësimin e transaksionit të shitjes (blerjes) ose dhënies (marrjes) me qira të një pasurie të paluajtshme.
· Menaxhimi I mediave sociale
· Kontrolli dhe komunikimi me klientët në email apo kanale të ndryshme komunikimi

Profili i kandidatit:

· Gjuha angleze në nivel shumë të mirë komunikimi
· Paraqitje Serioze
· Arsimi i lartë
· Aftësi te shkelqyera komunikimi
· Aftësi të mira organizimi dhe menaxhimi të burimeve njerezore dhe kohës
· Kanë përparësi kadidatët me eksperiencë të mëparshme në menaxhim ose ne industri
· Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi.
· Të dijë të menaxhojë mediat sociale

*Pagesa është e negociueshme.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me fotografi në info@falcon.al dhe specifikoni pozicionin për të cilin aplikoni.
Ose kontaktoni në 0697083077

More Information

Apply for this job
Share this job