Vaqarr Kthesa Arbanes Damjan ,Gora Construction kerkon te punesoje: Pergjegjes Grupi / Saldator dhe Ndihmes Saldator 64 views

GORA CONSTRUCTION
Kerkon te punesoje:

•Saldator
•Ndihmes Saldator
•Pergjegjës grupi

Kushte shume te mira pune
Pagesa e kenaqshme

Adresa: Vaqarr,kthesa e Arbanes Damjan

Kontaktoni: 069 208 8336
goraconstruction2@gmail.com

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 145 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim