Transportues- Tirane 11 views

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

 

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Transportues ne qytetin e Tiranes

Detyrat/Pergjegjësitë                                    

 

1-Kryen transportin e pajisjeve ne adresat e klienteve

2-Ploteson faturen e shoqerimit

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

1-Te disponoje patente te Clasit B.
2-Te kete aftesi te mira  komunikimi.

3-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

4-Mosha 25- 40 vjec

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :

Email : hr@globe.al

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2

Numer kontakti: 0676027237

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

 

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti