Tirane, Ofrojme vend pune ” Programues i mire PHP/SQL 123 views

Job Expired

Kompania FLAVOR sh.p.k kerkon te punesoje programues te mire ne php and sql (backend).

Profili i kerkuar :

 • Deshira per te punuar ne menyre individuale ose ne grup.
 • Njohuri te mira ne  (php, sql, )
 • Besueshmeri dhe etike profesionale
 • Njohuri te gjuhes angleze

Avantazhet:

 • Eksperience pune ne disa platforma zhivillimi
 • Kushte komode pune
 • Bagat me te mira ne treg

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te cilet mund te dergojne aplikimin e tyre (CV)  cv@flavor.al ose te kontaktojne +355 67 30 93 209.

Ju informojme qe vetem kandidatet e perzgjedhur nga CV e tyre do te njoftohen per interviste.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Njesia Administrative Nr.5, Rruga 'Ismail Qemali', Ndertesa 3,
 • Tel/Mob +355 68 60 36 098
 • Profili Informatike/IT/Software