Talent & Recruitment Specialist 864 views13 applications

Kompania Lufra, pjesë e LUFRA FOODS, qe prodhon dhe shpërndan markat e veta shumë të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe Dukat.
Gjithashtu ështe distributor ekskluziv i markave të njohura rajonale dhe ndërkombëtare si Cremona, Bonizzi, Jaffa, Nom, Estrella Damm, Heymans, Komos Tequila, The London Essence, Bylmeti etj.

Aktualisht, kërkon të punësojë nje Talent & Recruitment Specialist ne qytetin e Tiranes.

Detyrat dhe përgjegjësite kryesore:

 • Ndjekja e te gjithe proceseve te rekrutimit
 • Mbajtja dhe update-im i databazes te kandidaturave
 • Publikimi i njoftimeve dhe nje analize e aplikimeve per cdo portal/opsion
 • Menaxhimi i rrjeteve solciale profesionale si Linkedin dhe portalet e tjera te punesimit, per te permiresuar vazhdimisht “employment branding” te kompanise
 • Te kete nje vleresim kritik per te pershtatur dhe drejtuar kandidatura potenciale per pozicione vakante qe ka kompania
 • Headhunting ne Linkedin
 • Intervistat 1st step me kandidatet

Kërkesat:

 • Diplome universitare ne Shkenca Sociale, Administrim Biznesi ose te ngjashme
 • 3-5 vite eksperience e meparshme ne procese rekrutimi profesionale
 • Njohuri te proceseve bazike te departamentit te HR
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
 • Aftësi shumë të mira në përdorimin e kompjuterit (Paketa Office).
 • Të kete njohuri shume te mira ne gjuhën angleze.
 • Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni nje CV ne adresën e email: hr@lufra.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Lushnje
 • Profili Prodhim/Perpunim