Tirane, ofroj vend pune STAFF RESTORANTI – BURGER KING Qafe-Kashar 33 views

BURGER KING ALBANIA

Po kërkon STAFF RESTORANTI – BURGER KING Qafe-Kashar, Kryqezimi i Rinasit.

Kërkesat:

  • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit
  • Të jeni të motivuar të punoni ne grup
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël

Ofrojmë:

  • Kushte te mira pune
  • Pagesë konkuruese
  • 2 ditë pushim në jave
  • Mundësi zhvillimi në karrierë

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e e-mailit: hr@burgerking.al ose telefononi në numrin e telefonit 0697050981.
Informacioni personal që do të plotësoni përmes aplikimit tuaj do të mbrohet dhe përdoret vetëm për qëllime rekrutimi, sipas legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave personale, në mënyrë specifike sipas Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe Ligjit (Nr. 9887, datë 10.03.2008) “Për mbrojtjen e informacionit personal”.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Restorante