Burger King

Follow

This company has no active jobs

Burger King

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Restorante

About Us

Themeluar në vitin 1954, BURGER KING® është një rrjet global restorantesh me shërbim të shpejtë me mbi 12,100 vendodhje në 75 shtete dhe i cili u shërben më shumë se 11.4 milion njerëzve çdo ditë.