Tirane, ofroj vend pune Social Media Manager 398 views6 applications

Job Expired
SHOP MANIA kerkon Menaxhere Rrjetesh Sociale (Social Media Manager).

Profili do te jete pergjegjes ne:
Konceptimin vizual dhe Kontent te postimeve per rrjete sociale (FB, Insta, Linkendin etj.)
Konceptimin e artikujve per Brandim
Bashkepunim te ngushte me departamentin e Grafikes
Kerkime te vazhdueshme dhe studim i tregut dhe konkurrences.
Kualifikimet/Kerkesat:
Diplome Bachelor Ekonomi ose Gjuhe Letersi dhe Master ne Marketing
Minimumi 1 vit eksperience ne pozicione analoge
Njohuri shume te mira te marketingut dixhital (Web, Social Media)
Aftesi shume te mira ne drejtshkrimin e gjuhes shqipe
Njohuri te mira te gjuhes Angleze
Njohuri shume te mira te paketes Office dhe Adobe
Gjithashtu i pajisur me aftesi shume te mira organizative, marredhenie dhe interaktivitet te larte ne grup.
I afte ne zhvillimin dhe ndjekjen e projekteve nen stres me afate te shkurtra dorezimi.
Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion:
Dërgoni CV-në tuaj me fotografi në: communication@shopmania.al
* Cv-të pa fotografi nuk do të merren në konsideratë.
Vizitoni www.shopmania.com.al për më tepër informacion.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë