Tirane, ofroj vend pune SHITESE 194 views1 application

TITULLI: Albagame sh.p.k kërkon punonjëse shitëse. “Salespeople”

Për aplikantet

kerkojmë:
– Arsim të mesëm ose të lartë.
– Aftësi të mira komunikuese.
– Të jetë person energjik dhe i motivuar.
– Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve.
– E gatshëme të punojë me turne.
– Mosha e pa rëndësishme.

Ofrojmë:
– Kushte të mira pune.
– Pagesë konkurruese, pagë fikse+bonuset.
– Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë.
– Sigurime shoqërore dhe shëndetësore te paguara nga punëdhënesi.
– Bonuse 6 mujore në varësi te performancës.

Procedura e Aplikimit:
Kandidatet e interesuara, mund të dërgojnë CV e tyre me foto me e-mail
në adresën tonë elektronike punealbagame@gmail.com
Whatsapp +355692975557

Vetëm kandidatet e përzgjedhura, do të kontaktohen për intervistë në zyrat tona.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Profili Tregti