Albagame

Follow

This company has no active jobs

Albagame

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Tregti

About Us

Albagame është lider në Shqiperi për tju argetuar . Ne jemi nje kompani e forte dhe në rritje : Per momentin ne jemi të pranishëm në Shqiperi, Tirane ku tashme mund te na gjeni ne kater pika te ndryshme.. Albagame gjithmonë ka per detyre qe te perdor te gjithe fuqine e saj per te plotesuar dhe kenaqur kerkesat dhe deshirat tuaja. Besimi, pasioni dhe ndjenja e përkatësisë të kompanisë janë stimujt me te mëdha për rritjen dhe suksesin në botën e shitjes për publikun , ku diferenca e vertete dhe vlera e arritur është dhënë nga ata që veshin këmishë. Albagame, pjesa me e mire gjate dites !

Ne kerkojme nga të gjithë kolegët tanë pasion , ndershmëri dhe profesionalizëm , dhe ne jemi të bindur se video games dhe iDevices nuk janë vetëm një argëtim : me ne pasioni juaj mund të bëhet një punë e vërtetë ! Perballemi çdo ditë me qëllimin për të përcjellë këtë pasion për klientët tanë , gjithmonë me një buzëqeshje mikpritëse dhe me kompetencë , për shkak se një klient i kënaqur është suksesi ynë!