Tirane, ofroj vend pune Shitës në Hipermarket 45 views

HISTORIKU

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

“Shitës në Hipermarket”

Qëllimi i Pozicionit : Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje maksimale kërkesen e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron keshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve të produkteve në perputhje me nevojën e Klientit.
 • Në bashkëpunim me Supervizorin përkatës kontrollon ekzpozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemin e stokut në nivelin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.
 • Siguron informacion periodik mbi kërkesat e ndryshme nga klientët të cilin e raporton çdo ditë tek supervizori përkatës .
 • Detyra të tjera siç nevojiten/kërkohen

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:
Edukimi: Të ketë përfunduar shkollën e mesme, ose të ketë përfunduar Universitetin

Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme të punës.
Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitje të denjë është kërkesë.
 • Njohuri të mira të produkteve.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dorëzoni CV të detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nëpërmjet njërës nga menyrat si në vijim:
1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com – humanresources@megateksa.com ose duke kontaktuar ne numrin e telefonit 069 60 82 318.
2. Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice