Tirane, ofroj vend pune part time Web Marketing/Social Media Manager 427 views4 applications

Agjensia Albanian Dental Travel – ne Tirane, e profilizuar ne fushen e turizmit dentar,
kerkon te punesoje Web Marketing/Social Media Manager:

Pergjegjesite:
– Te kete aftesi te mira komunikuese
– Te jete pergjegjes per respektimin e afateve
– Pergjegjes ne krijimin e imazhe grafike me qellime promocionale
– Pergatitja e kalendarit dhe mbarevajtja e postimeve ne rrjetet sociale

Orar fleksibel.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin tone te telefonit
Cell: +355 67 50 60 101
Adresa: Rr. Nikolla Tupe, perballe Njesise Bashkiake Nr. 5, Bllok
Jeni te mirepritur!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish-Blloku, Rr. Nikolla Tupe, Perballe Njesise Bashkiake nr. 5
  • Profili Stomatologji