Tirane, ofroj vend pune Menaxher Kategorie 69 views

Job Expired

E2 Partners Group Albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar Menaxher Kategorie.
Pergjegjesite kryesore:
1. Kerkon nga Blerjet mbajtjen optimale te marveshjeve tregtare
– Marzhet target per kategori,
– Hapsirat per pozicionime secondare
2. Perzgjedh asortimentin per kategori ne perputhje me nivelet e furnitoreve dhe produktet qe ato tregtojne
3. Pozicionone produktiet sipas shitjeve
4. Monitorim treg , cmimet e shitjes, prezenca e produkteve, dhe risite e tregut.
5. Analizon performancen e kategorise, shitje marxhe
6. Percakton cmimin e shitjes per te gjitha produktet.
7. Monitorimi dhe kontrolli I stock ne market per te optimizuar shitjet
8. Monitorimi I porosive
9. Perzgjedh produkte te reja ne tregun vendas dhe te huaj per te ritur marzhet e fitimit
10. Mban mardhenien me Furnitor
Kualifikimet arsimore, profesionale, shkathtesite kyçe, aftesite dhe pervoja:
Arsim Universitar (Menaxhim Biznesi )
Eksperience pune 1-3 Vjeçare ne pozicione te ngjashme
Patent e kategorise “B”
Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.al

Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës.

Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners Group nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence