Tirane, ofroj vend pune Menaxher blerjesh 49 views

Job Expired

E2 Partners Group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin Menaxher blerjesh.

Përgjegjësitë kryesore:

Siguron furnizimet per plotesimin e nevojave te komapanise.
Menaxhon mardheniet me furnitoret per programin me te cilin eshte ngarkuar.
Implementon dhe menaxhon negociatat me furnitoret, per programin me te cilin eshte ngarkuar
Organizon procesin e porosive te mallrave
Realizon targetet per performancen e kategorive, per programin me te cilin eshte ngarkuar
Përcakton dhe propozon çmimet optimale të blerjes, është pjesë e diskutimeve dhe vendosjes së çmimeve;
Menaxhon dhe promovon zhvillimin e produkteve të reja në bashkëpunim me departamentet e tjera të kompanisë

Kërkesat Minimale:

  • Diplomë universitare;
  • Njohuri të gjuhës Angleze
  • Njohuri të mira të Paketës MSOffice (Word, Excel, Power Point) Internet;
  • Aftësi organizative;
  • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
  • Shumë e besueshme, diskrete dhe me etik pune;


Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail:*jobs@e2partners.al*
Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence