Tirane, ofroj vend pune Koordinator (M/F) ne Departamentin e shitjes 712 views3 applications

Royal Sh.p.k është një kompani me një eksperiencë mbi 20-vjecare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore në të gjithë tregun vëndas. Ndër markat kryesore që kompania shpërndan, mund të përmendim:
Sterilgarda ,Tusce Mayonnaise,Akullore Sammontana,Akullore Mars etj.
Si pasojë e zgjerimit te vazhdueshëm në treg kompania jone është në kërkim të një stafi të ri dhe energjik

POZICIONI I OFRUAR : Koordinator (M/F) ne Departamentin e shitjes
Detyrat dhe pergjegjesite

• Te regjistroje dokumentacionin ne program.
• Te pergatise raportet periodike
• Te mbaje marredheniet me klient/furnitor.
• Te rakordoje me klient/furnitor.
• Pergatitjen e dokumentacionit te faturimit per magazinat levizese dhe magazinen qendrore.
• Rakordimin e veprimeve Hyrje-Dalje te disa prej aseteve qe kompania zoteron.
• Pergatitje ne exel te materialeve te ndryshme
• Plotesimin e kartelave te klienteve.
• Pergatitjen e raportit ditore per proceset e puneve te kryera, sipas formatit te miratuar, etj.
• Te kordinoje veprime dhe levizje te ndryshme brenda departamentit.
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
• Te zoteroje Diplome Universitare, perparesi kane te diplomuarit ne nje nga deget e Fakultetit Ekonomik.(Menaxhim/Marketing)
• Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te njohe FINANCA 5.
• Te njohe gjuhen Italiane (perparesi gjuha Angleze).
• Te kete eksperience 2 vjecare ne kete sektore

Dokumentat qe duhet te dergoje kandidati/ja :

• Cv me foto e Kandidatit.
• Certifikata te ndryshme nese zoteron.
• Leter reference nga punedhenesi i meparshem nese disponon.

Pyetje Filtruese :

1- Perse jeni te interesuar per kete pozicion ?…………………………………..

2- Cili eshte vizjoni juaj per te ardhmen ? ………………………………………

3- Nese ky pozicion pune eshte i juaj sot dhe keni lirin te vendosni per zhvillimin e saj , cilat jane hapat qe do te ndermerni dhe pse?………………………………………. …………………

4- Opsionale: Nese jeni konsumator i produkteve te kompanis Royal, cilin produkt konsumoni me shpesh ?…………………………………………. …………

Te interesuarit te specifikojne pozicionin e deshiruar

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Km i 6 Autostrada Tirane-Durres, Rr M Kellici, Nr 11 Tirane, Kashar
  • Tel/Mob +355 68 20 227 13
  • Profili Tregti