Tirane, ofroj vend pune Konsulent Marketingu ne gjuhen spanjolle 61 views

LocalWeb, kompania e vetme Google Premier Partner në Shqipëri, është në kërkim të bashkëpunëtorëve të rinj si Konsulent Marketingu ne gjuhen spanjolle

Kërkohet

• Njohje e mirë e gjuhës Spanjolle
Ofrojmë

• Kontratë të rregullt pune
• Mundësi reale për tu njohur me tendencat më të fundit të botës së marketingut
• Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me një përshkrim të shkurtër në adresën.
email:jobs@localweb.it

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi 14
  • Tel/Mob +355 697075027
  • Profili Telekomunikation