Weweb

Follow

This company has no active jobs

Weweb

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
  • Tel/Mob +355 697075027
  • Profili Telekomunikation

About Us

Weweb është partneri i duhur për ju. Ne ju ndihmojmë të identifikoni problemet tuaja dhe ndërmarrim hapat e nevojshëm për zgjidhjen e tyre. Gjithashtu ndjekim performancën në mënyrë konstante për të siguruar mbarëvajtjen e procesit.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë.
Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurues dhe koherent në treg.

Nëse zotëroni një nga gjuhët Italisht, Anglisht, Frengjisht ose Gjermanisht, Weweb ju mundëson të bëheni pjesë e një ambjenti bashkëpunues dhe dinamik. Bashkëpunoni me ne dhe merrni hapat tuaj drejt suksesit