Tirane, ofroj vend pune Instruktor/e per kurse Patinazhi 94 views

Job Expired

“Tirana Ring Center” kerkon te punesoje: “Instruktor/e per kurse Patinazhi”.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

•Pergjegjese per mesimin e bazave themelore te patinazhit;
•Te demostroje perdorimin e paisjeve, teknikave dhe metodat e levizjeve baze te patinazhit;
•Pergatitja e programeve te cilat i pershtaten te gjitha moshave;
•I Shpjegon pjesemarresve rregullat e sigurise, rregulloret, dhe sigurohet qe ato te zbatohen.
•Mbikeqyr ambjentin ku zhvillohet aktiviteti dhe raporton ne lidhje me shqetesime apo probleme te ndryshme;
•Udhezon vizitoret e rinj dhe i ofron ndihme per te kryer aktivitetin;
•Raporton tek menaxheri ne lidhje me ecurine e aktivitetit dhe sugjeron per ndryshime te mundeshme;
•Respekton pjesemarresit dhe stafin duke bashkepunuar dhe ofruar mbeshtetje ne çdo kohe;

Kriteret:

•Te kete eksperience te meparshme pune ne kete fushe;
•Te kete aftesi shume te mira komunikimi;
•Te kete aftesi te mira organizuese dhe trajnuese;
•Te jete e kujdesshme per paraqitjen e jashtme;
•Te jete e gatshme te punoje me turne;

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: hr@ring.al brenda dates
30.09.2023
Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj ploteson kriteret kualifikuese te siperpermendura .

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Sheshi Karl Topia ( Zogu i Zi)