Tirana Ring Center

Follow

This company has no active jobs

Tirana Ring Center

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Sheshi Karl Topia ( Zogu i Zi)

About Us

Tirana Ring Center, projekti më i rëndësishëm i viteve të fundit, përfshin një Qendër Tregtare, Ambiente zyrash, Restorante / Kafe, dhe Apartamente Rezidenciale.
Tirana Ring Center është pozicionuar në mënyrë ideale në qendër të Tiranës.