Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer e Social Media Manager 385 views4 applications

Job Expired

Optima Albania eshte ne kerkim te te rinjve te talentuar per te punesuar si Graphic Designer/Social Media Manager

Kandidatet duhet te kene aftesite e meposhtme:

 • Ideimin dhe krijimin e materialit grafik
 • Postimin e permbajtjes ne rrjetet sociale
 • krijimin e reklamave
 • Krijimin e strategjive per terheqjen ndjekesve ne rrjete sociale
 • Kretivitet, motivim dhe zoterim te njohurive te pergjithshme te marketingut.
 • Njohuri te gjuhes italiane

Behu pjese e kompanise tone dinamike dhe gjithmone ne rritje, dhe sill nje fryme te re dhe inovative.
Cfare pret, apliko tani!

E-mail: hr@optimaalbania.com
Optima Albania Sh. p. k
Tel: +355693308496

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Vesa Center, Rr. Abdyl Frasheri
 • Tel/Mob +355693308496 / +35544536892
 • Profili Call Center