Tirane , Ofroj vend Pune Ekonomiste 161 views

Job Expired

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.

Blerje dhe tregetim i paisjeve dhe mallrave qe kane te bejne me sektorin e dhenies se ushqimit.
Realizim dhe administrim i sherbimit te lavanterise,pastrimit kimik per entet publike dhe private.

Kerkon te punesoje Ekonomiste e cila:

Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise
Te kete eksperience pune jo me pak se 3 vite ne kete fushe,
Te kete njohuri të mira të programeve financiare ( Alpha ,Navision,Exel )

Ofrohen kushte te mira pune dhe korrektesi ne pagesa.

Dergoni Cv tuaj ne adresen e Email : info@ags.al dhe shenoni pozicionin per te cilin po aplikoni!

Adresa : Rruga “Beqir Luga” , Pallati nr 3 , shk 1/1 ( Afer Pazarit te Ri ,Tirane).

Cel. : 069 60 44 707

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 6044707
  • Profili Sherbime