Tirane, ofroj vend pune Drejtues Teknik Inxhinier Hidroteknik 103 views

Shoqeria “LIQENI VII” sh.p.k kerkon Drejtues Teknik Inxhinier Hidroteknik ne Licence.

Inxhinieri Hidroteknik duhet te kete patjeter kualifikimin Master si dhe te kete minimumi 5 vite eksperience.

Te interesuarit lutem te kontaktojne ne +355682024508.

Faleminderit,
Shoqeria “LIQENI VII” sh.p.k

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim