LIQENI VII sha

Follow

LIQENI VII sha

Company Information

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim

About Us

1. Ndertime: objekte, rruge, ujesjelles.
2. Ofrojme objekte shume te mire-investuara me qira prane Autoritetit Portual Durres, nje nder portet me te rendesishme te Ballkanit si dhe akses te menjehershem ne rrugen qe lidh Durresin me Kryeqytetin, Tiranen.