Tirane, ofroj vend pune Asistente Inxhiniere 101 views

Kompania FRIGOALB Shpk, e cila operon ne fushën e kondicionimit dhe sistemeve të ftohjes, kërkon të punësojë Asistente Inxhiniere

Kualifikime/ Kërkesa:

1- Të ketë mbaruar Inxhinieri mekanike ose mjedisi

2– Të dijë shumë mirë programin AutoCad

3– Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

4- Eksperienca e punës përbën avantazh.

Te interesuarit mund të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: info@frigoalb.com(duke specifikuar pozicionin e punës për të cilin aplikojnë)ose të paraqiten në adresën Rr. “Dritan Hoxha”, përballë ProCredit Bank, pall.i ri 8 katësh.Tel. : +355 4 2256 707 / 708

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake