Tirane, ofroj vend pune Arkitekt ne kompani ndertimi Italiane 81 views

Job Expired

Lamthi Group, është një kompani lider në fushën e ndërtimit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Kryesisht punojme me projekte ne fushen e hotelerise: resorte, hotele, vila, por edhe ambiente te ndryshme ne Shqiperi, Itali dhe gjithe Europen.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.
Shpall vendin vakant pune Arkitekte me kohë të plotë.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:

 • Të zotërojë mirë programet si: AutoCAD, 3DsMax, Sketcup, Photoshop.
 • E diplomuar në arkitekture.
 • Analizon projektet që kompania do të marrë për zhvillim, duke bërë një raport të detajuar të arkitekturës nisur nga ana funksionale, estetike, zbatueshmëria, etj.
 • Koordinon zhvillimin e projektit të arkitekturës me projektin konstruktiv dhe ato të instalimeve.
 • Të jetë e fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup.
 • Aftësi të mira krijuese dhe vizualizuese.
 • Perben perparesi Njohja e gjuhës Angleze, Italiane.
 • Eksperiencë ne projektim.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotesuese (portofolio të punimeve, në një pdf),duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni,
në adresën: info@lamthi.com dhe hr@lamthi.com">hr@lamthi.com

·
 Numër kontakti 0673099999
· Adresa  : Autostrada TIRANE – DURRES , km 3, Tiranë.

Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen
www.lamthigroup.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës km 3