TIRANE – ofroj pune MENAXHERE SHITJESH (F) 105 views

PANTEON HOLDING Agjenci Punesimi. Rekrutimi & Sherbimesh ne Familje kerkon per interes te klienteve te saj:

MENAXHERE shitjesh (F)

KRITERET
– TE kete mbaruar bachelor
– TE zoteoje gjuhen angleze B1
– TE kete patjeter eksperience ne profilin e kerkuar
– TE jete e shkathet dhe e komunikueshme
– TE jete estetikisht e rregullt
– TE kete te folur ne gjuhen letrare, elokuente

KUSHTET E PUNES
– orari i punes: 8 ore
– dite pushim ne jave: 1
– paga neto 1200 – 1500 euro + bonuse mujore
– punesim afatgjate

Personat e interesuar te kontaktojne ne nr e telefonit +355 692099900 ose +355684010400 te dergojne cv ne adresen : info@recruitment.al ku te specifikojne subjektin. Per nje mbarevajtje te perbashket te punes, lutemi te kontakojne vetem persona qe kane ekperience ne profilin e kerkuar.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime