TIRANE – ofroj pune AGJENTE SHITJESH F ( produkte kozmetike, brand ekskluziv, i shtrenjte) 104 views1 application

P4NTHEON RECRUITMENT Agjenci Punesimi, Rekrutimi & Sherbimesh ne Familje kerkon per interes te klienteve te saj AGJENTE SHITJESH ( produkte kozmetike, brand ekskluziv, i shtrenjte)

APLIKANTJA DUHET TE:

 • TE kete mbaruar Bachelor
 • TE kete eksperience ne profilin e kerkuar
 • TE jete elokuente, e shkathet
 • TE jete serioze dhe profesionale
 • TE zoteroje patente klasi B

KUSHTET E PUNES:

 • Orari i punes: 8ore
 • Ditet e punes: 6dite
 • Ditet pushim: e djela
 • Paga neto 55.000 – 60.000 leke + % mbi shitjet
 • Punesim afatgjate

OFROHET makina e kompanise per levizjet gjate orarit te punes

Te interesuarat te kontaktojne ne nr e telefonit: +355 692099900 ose +355684010400 ose te dergojne cv ne adresen e e- mail: info@recruitment.al ku te specifikojne subjektin .

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
 • Tel/Mob +355 69 20 999 00
 • Profili Sherbime