Tiranë, ofrohet vend pune Teknik laboratori/Infermier Intermedica 10, Kamëz 191 views5 applications

Job Expired

Mundësi punësimi
Intermedica 10, Kamëz

Pozicionet vakante:
Teknik/e Laboratori / Infermier/e
Kërkesat e pozicionit të punës:
Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor në Teknik të Lartë Laboratori
edhe Infermier dhe të jenë të pajisur me Licensë për Ushtrimin e Profesionit.
Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve Master Shkencor ose Profesional.

Për të gjitha pozicionet do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuar
dhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike.

Për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.
Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.

Dokumentacioni i detyrueshëm:
– Curriculum Vitae;
– Fotokopje e Licensës për ushtrimin e profesionit;
– Fotokopje e Diplomës/ave;
– Detajet e kontaktit.

Ju urojmë suksese me aplikimin tuaj!

arjana.kucuku@hr.intermedica.al
http://www.intermedica.al

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Panorama, pranë Hipotekës
  • Profili Mjeksi